Wordpress Hosting Nederland Info hier

Published Aug 23, 20
7 min read

Website Optimalisatie? Topposities In Google

Jammer! Er is een klein verband gevonden tussen de positie in Google en het gebruiken van eenWe hadden een groter verband verwacht, maar misschien komt dit doordat Google de switch aan het maken is naar semantische zoekresultaten. Oftewel, Google geeft relevante pagina’s weer, ongeacht het feit dat het zoekwoord hierin terugkomt.

De snelheid van een website maakt uit! Dit is gebaseerd op het feit dat snel ladende websites significant een hogere positie in Google hebben dan pagina’s die traag laden.Zorg dan ook dat de op zowel mobiel als desktop. TOch nog even terugkomen op die backlinks van factor 1 en 2.

Bespaar Op GoogleHoger Komen In Google Met Seo Uitbesteden

Dat wil zeggen dat het klikbare gedeelte waar de link naar jouw website onder staat, bij voorkeur het keyword laat zien waar je op wilt scoren. Dat is ook wel logisch, want het is een teken dat de website die naar jou verwijst dat doet vanwege dat specifieke keyword. Over het algemeen gaat een groot deel van je backlinks naar je homepage.

LinkbuildingspecialistSeo Uitbesteden: Efficiënte & Effectieve Zoekmachine

Zo is in deze online marketing verwijzing naar onze eigen homepage, “online marketing” de ankertekst en bovendien een zoekwoord waar we graag op willen worden gevonden. Een link op deze manier vanaf een andere website is voor ons dus extra waardevol. Door gebruikt te maken van de data van Similarweb kwamen we tot de conclusie dat Onderstaand een printscreen uit Google Analytics.

Hoe Kom Je Hoger In Google Met Een Website - Online

Lees hieronder meer over het uitgevoerde onderzoek - Hoger in Google. Wil je ons eens naar jouw website laten kijken om erachter te komen wat er verbeterd kan worden om de organische vindbaarheid van de website te vergroten? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via deze contactpagina. Waarschijnlijk heb je gehoord dat het verkrijgen van backlinks van hetzelfde domein zorgt voor een afnemende waarde van de link.

Dit onderzoek laat zien dat de diversiteit in links van domeinnamen een aanzienlijke invloed heeft op de posities in Google. Zie onderstaande afbeelding. Volgens deze analyse blijkt dit het geval te zijn. We kwamen erachter dat domein diversiteit een aanzienlijke invloed heeft op de rankings. Een inkomende link ziet Google als een aanbeveling van een andere website.

Google krijgt zo meer vertrouwen in de website en zal de site dan ook een betere positie in Google geven. Het verkrijgen van links van verschillende domeinnamen is erg belangrijk voor de SEO van een website. Geen verrassing misschien, maar het blijkt dat sites met een hoge domein autoriteit (DA) beter presteren in de organische zoekresultaten van Google.

Hieronder vind je de resultaten weergegeven in een afbeelding: Wat tevens uit deze gegevens bleek, is dat de domein autoriteit een belangrijkere factor is in Google dan de pagina autoriteit. In andere woorden, het domein waar de pagina op wordt getoond is belangrijker dan de pagina zelf. Snelle Hosting. Focus op het verhogen van de domein autoriteit.

Linkbuilding Uitbesteden Bij Ons?

In feite heeft een algehele autoritaire website een sterker verband met de ranking dan de autoriteit van één pagina. In de begindagen van SEO bepaalde Google een paginaonderwerp door strikt te kijken naar de zoekwoorden die verschenen op de pagina. Wanneer het zoekwoord een aantal keer op de pagina verscheen, dacht Google dat het onderwerp van de pagina ging over het desbetreffende zoekwoord.

Heb je hier hulp bij nodig? Een goede SEO Specialist kan je hierbij verder helpen! Maar als je zelf hiermee verder wil gaan: Als voorbeeld zoeken we op: Wat is het weer in Rotterdam? Google kijkt dan niet naar pagina’s die de zoekwoorden: ‘Wat is het weer in Rotterdam?’ bevatten.

In theorie zou Google een voorkeur geven aan content die maar één onderwerp bevat. Maar, is de data het eens met deze veronderstelling? Om dit uit te vinden is MarketMuse gebruikt om tienduizend URL’s te analyseren om te kijken naar de ‘onderwerp relevantie’. En we zagen dat ‘diepgaande’ content het aanzienlijk beter doet dan content met ‘ondiepe’ inhoud.Dit is interessant. Maar, hoe schrijf je content die Google beschouwt als relevante content? Laten we naar twee voorbeelden kijken om het uit te zoeken. Ten eerste hebben we dit artikel van de Daily Press over de ‘Busch Gardens fun card’: Deze pagina heeft veel eigenschappen om als eerste in Google zijn zoekresultaten te eindigen.

Hoger In Google (Seo)

Ook het domein (Dailypress (ervaren linkbuilding specialist).com) heeft een zeer goede link autoriteit. (Ahrefs domein rating van 64) Echter, deze pagina eindigt op de tiende plaats in Google zijn zoekresultaten voor het zoekwoord:’BuschGardensfun card’ Deze lage ranking is te wijten aan het feit dat de content op de pagina een zeer lage ‘TopicalAutorithy’ score heeft.

Het getoonde stuk gaat onder andere over de geschiedenis van de satésaus in Indonesië, hoe de saus wordt gebruikt, het recept en voedingsfeiten. Hoewel deze pagina niet de zoekwoorden ‘Indonesische satésaus’ gebruikt op de pagina is het toch de eerste pagina die naar voren komt op het zoekwoord: Dit komt voornamelijk, omdat deze pagina een zeer hoge ‘TopicalAuthority’ heeft.

Nu is de grote vraag: ‘presteert een blogartikel van bijvoorbeeld 1800 woorden beter dan een blogartikel van 200 worden? Uiteraard is dit ook onderzocht in dit onderzoek. Na het verwijderen van de uitschieters uit deze data (pagina’s die minder dan 51 of meer dan 9999 woorden hadden) is er ontdekt dat pagina’s met meer woorden significant hoger in Google staan dan pagina’s met minder inhoud.

Hoe Kom Je Op Positie 1 In Google? Lees Het OnderzoekHoog Ranken In Google: Praktische Seo Voor Beginners

Dit verband kan te maken hebben met het feit dat langere content significant meer gedeeld wordt of het kan een inherente voorkeur bij Google voor langere artikelen zijn. Let wel op, dit is een theorie. Een andere theorie is dat uitgebreidere content de actuele relevantie van jouw pagina verhoogt, die Google een beter beeld van het onderwerp geeft van jouw inhoud.

Seo Ondersteuning

Dit is een erg ingewikkelde studie, het is onmogelijk om definitief vast te stellen waarom uitgebreidere content zo goed presteert. Echter, als we deze data combineren met wat we nu al weten, is het overduidelijk dat uitgebreide content het beste is voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Uitgebreide content eindigt hoger in Google zoekresultaten dan content met weinig inhoud.

Afgelopen jaar heeft Google een beroep gedaan op webmasters om hun website over te brengen op HTTPS. Zo werd HTTPS zelfs een ‘ranking signaal’ genoemd.Opnieuw is de vraag: wat zegt de data hierover?Hoewel het niet een heel erg sterk verband met elkaar heeft, is er toch een verband gevonden met HTTPS en hoge zoekresultaten op Google ‘s eerste pagina.Betekent dit dat je de keuze moet maken om over te stappen naar HTTPS? Misschien wel, de keuze is aan jou.

Omdat de associatie tussen HTTPS en Google Ranking niet bijzonder sterk is- en het feit dat overstappen naar HTTPS een zeer uitgebreide klus is – raden wij het niet aan om enkel voor SEO over te stappen naar HTTPS. Maar, wanneer je een nieuwe website lanceert, is het handig om vanaf dag één jouw website op HTTPS in te stellen.

De theorie die erover bestaat, gaat ongeveer zo: Schema Markup geeft zoekmachines een beter inzicht van de inhoud van jouw content. Het beter begrijpen van jouw content zal zoekmachines aanmoedigen om de website te tonen aan meer mensen. Bijvoorbeeld, je kunt door middel van een gestructureerde data tag aan Google laten weten dat je voor bijvoorbeeld het woord ‘Star Wars’ doelt op de originele filmtitel en bijvoorbeeld niet op de franchise hiervan.

Seo Uitbesteden Ruim 10 Jaar Ervaring

John Mueller liet weten dat ze gestructureerde data kunnen gebruiken als ‘ranking signaal’ in de toekomst. Volgens deze analyse heeft gestructureerde data geen enkel verband met Google rankings. Voel je vrij om gestructureerde gegevens te gebruiken op jouw site. Maar verwacht niet dat het een impact zal hebben op de rankings.

Waarom wij dit doen? Daar zijn twee redenen voor: Een korte URL zoals https://onlinemarketing.nl/seo/ is voor Google gemakkelijker te begrijpen dan https://onlinemarketing. nl/seo/blog/categorie/dit-is-een-blog-over-seo/ Dit onderzoek bevestigt dit: Gelukkig is deze richtlijn makkelijk in de praktijk te brengen. Wanneer je nieuwe content publiceert, maak de URL dan kort en pakkend. Met WordPress is dit gemakkelijk in te stellen, voor andere CMS systemen kun je het best de webbouwer vragen hoe dit gerealiseerd is.

Navigation

Home

Latest Posts

Webhost Lees verder

Published Sep 15, 20
3 min read

Beste Webhosting Goede keuze

Published Sep 13, 20
7 min read

Beste Hosting Provider Vraag hier info

Published Sep 12, 20
7 min read